Top استخر خانوادگی Secrets

در زمان عباسیان در قم قیام‌هایی علیه حاکمان وقت شکل گرفته است:

خبرنامه برای اطلاع از تخفیف های ویژه و آخرین رویداد ها در خبرنامه پول تیکت عضو شوید.

منطقه شکار ممنوع کهک یکی از مناطق بکر طبیعی و خوش آب‌وهوا در نزدیکی‌های قم است که در مجاورت پناهگاه حیات وحش جاسب قرار دارد و به‌نوعی ناحیه حمایتی این پناهگاه محسوب می‌شود.

به گفته مادلونگ شیعیان قم امامی‌ بودند و در میان محدثان این شهر فطحی یا واقفی دیده نشده است.[۶۹] اهالی قم از راه‌های مختلفی با امامان شیعه در ارتباط بوده‌اند.

جامعة المصطفی العالمیه؛ نهادی علمی و بین‌المللی با هویت حوزوی است که با هدف گسترش علوم اسلامی و تربیت طلاب غیرایرانی تشکیل شده است.

در فصل‌ها و روزهای گرم سال روستاها و مناطق ییلاقی و خوش آب‌وهوای قم مانند دره قاهان، روستای فردو و نویس و در فصل‌های سردتر سال، جاذبه‌های کویری این شهر همچون گنبد نمکی، دریاچه حوض سلطان و کویر غدیر میزبان خوبی برای گردشگران و مسافران هستند.

شاید با شنیدن نام قم اولین چیزی که به ذهن خطور می‌کند مذهبی بودن، کویری و گرم بودن ???? ???? ????? ?????? این شهر است؛ اما بهتر است بدانید که این شهر جاذبه‌ها و جاهای دیدنی فراوانی دارد.

مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، بیروت، داراحیاءالعربی، ۱۴۰۳ق.

جاهای تفریحی و سرسبز قم + عکس و آدرس - کجارو

در قم بناها و مکان‌های مذهبی و تاریخی بسیاری مانند مسجد امام حسن عسکری، مسجد جمکران، مدارس علمیه ??? قدیمی از جمله مدرسه سِتّیه، بقعه امزادگان و قبرستان‌های تاریخی وجود دارد.

بر پایه روایتی که در برخی از منابع اهل سنت از ابوموسی اشعری به نقل از امام ???? ????? ?????? علی(ع) آمده، قم شهر یاران حضرت مهدی(عج) و مکان فرود جبرئیل در روزی که به سوی قوم لوط فرستاد شد، دانسته شده که در آنجا آبی می‌جوشد و‌ هر کس از آن بیاشامد از درد در امان خواهد بود و با همان آب عیسی گلی را به شکل پرنده‌ای ساخت و حضرت مهدی(عج) در آن غسل می‌کند و از همانجا قوچ ابراهیم، عصای موسی و انگشتری سلیمان بیرون آمده است.[۲۳]

دینوری، ابوحنیفه، تحقیق عبدالمنعم عامر، قاهره، وزاره ????? الثقافه والارشاد القومی، ۱۹۶۰م.

عمق تنگه نیز به هشت متر است. در بعضی قسمت‌های تنگه قاهان ???? ????? ?????? عمق آب به بيش از يک و نيم متر می‌رسد که عبور از آن بسیار مهیج می‌کند.

مرعشی، ظهیرالدین، تاریخ طبرستان و رویان و مازندران، تصحیح: عبدالحسین نوایی، تهران، امیرکبیر، ۱۳۳۹.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *